Laen 20000 eurot

Võta laen 20 000 euro ulatuses. Soovid teha remonti, osta uue auto, minna reisile või rahastada naise kõrgeid standardeid?

  • Laen 20 000 € on tagatiseta laen
  • Intressimäär alates 5,6% aastas
  • Taotletav summa on 100–20 000 € 3 kuust kuni 5 aastani

Laenusumma:

Intressid alates 0%

Vali sobiv laenupakkumine

Vali parimate tingimustega 20000 eurone laen.

Vormista laenutaotlus

Kui oled leidnud sobiva pakkumise, täida taotlusvorm.

Raha arvele

Laenu aksepteerimisel, laekub raha sinu kontole.

Laena 20 000 eurot

Laen 20 000 eurot annab sulle võimaluse katta suuremad kulutused või teha vajalikke investeeringuid, olgu selleks kodu remont, auto ostmine või haridusse panustamine. Meie eesmärk on aidata sul leida parim lahendus, mis vastab sinu vajadustele ja võimalustele.

Meie juures saad leida parimad laenupakkumised mis sobivad just sinu finantsolukorraga. Me aitame valida laenu mille intressimäär ja tagasimakseperiood oleks sinu jaoks sobivaim.

Millised laenuliigid on saadaval 20 000 euro laenamiseks?

Kui vajad laenu summas 20 000 eurot, on sul valida mitme erineva laenuliigi vahel, sõltuvalt sellest, milleks plaanid laenu kasutada. Siin on peamised laenuliigid, mis võivad sulle sobida.

  1. Tarbimislaen – Tarbimislaen annab sulle vabaduse kasutada laenu igaks otstarbeks, olgu selleks reisimine, kodu remont või suuremad ostud. Tarbimislaenud on tavaliselt paindlikud, kuid intressimäärad ja tagasimakseperioodid võivad varieeruda.
  2. Autolaen – Kui plaanid osta auto, on autolaen hea võimalus. Autolaen on sihtotstarbeline, ehk saad seda kasutada ainult auto soetamiseks. Kuna auto on tihti tagatiseks, on intressimäärad sageli madalamad kui tavalaenudel.
  3. Remondilaen – Kui soovid oma kodu renoveerida, aitab kodu renoveerimise laen katta vajalikud kulutused. Remondilaen sobib suuremateks remonditöödeks ja kodu uuendamiseks ning võimaldab laenu võtta ilma kodu hüpoteegiga koormamata.
  4. Kiirlaen – Kiirlaen on mõeldud olukordadeks, kus raha on vaja kiiresti ja lühikeseks ajaks. Kuigi kiirlaenu summad on tavaliselt väiksemad, on võimalik saada kuni 20 000 eurot, kui vastad laenuandja tingimustele. Kiirlaenudel on sageli kõrgemad intressid, seega on see lahendus lühiajalisteks ja kiireloomulisteks kulutusteks.
  5. Ärilaen – Kui oled ettevõtja ja vajad 20 000 eurot oma äri laiendamiseks või käibevahendite suurendamiseks, siis ärilaen on sobiv lahendus. Ärilaen laen on mõeldud spetsiaalselt ettevõtlusega seotud kulude katmiseks ning pakub võimalust investeerida oma ettevõtte kasvu.
  6. Krediidikonto on virtuaalne krediitkaart, mis võimaldab vajadusel kiirelt raha kasutada. Intressi maksad ainult selle summa pealt, mida reaalselt kasutad, ja kui kontol olevat krediiti ei kasuta, lisakulusid ei teki.
  7. Väikelaen – Väikelaen sobib hästi, kui vajad kiiresti raha ilma suuremate formaalsusteta. Kuigi 20 000 eurot on pigem suurem summa, pakuvad väikelaenud siiski paindlikkust ja kiirust, tavaliselt ilma tagatist nõudmata. Väikelaen saab kasutada mitmesuguste kulutuste katmiseks, alates isiklikest vajadustest kuni suuremate ostudeni.

20 000 eurose laenu eelised ja puudused

Eelised

  • Suuremate kulutuste katmine – 20 000 euro suurune laen sobib hästi suuremate ostude või investeeringute tegemiseks, nagu kodu remont, auto ost või haridusse investeerimine.
  • Paindlikkus – Laenu summat saab kasutada mitmesugustel eesmärkidel, olenevalt valitud laenutüübist (nt tarbimislaen, autolaen, väikelaen jne).
  • Pikem tagasimakseperiood – Võrreldes väiksemate laenudega, pakuvad suuremad laenud sageli pikemat tagasimakseperioodi, mis vähendab igakuiste maksete suurust.

Puudused

  • Suuremad intressikulud – Kuna tegemist on suurema summaga, võivad koguintressid olla oluliselt kõrgemad, eriti kui valitud on pikem tagasimakseperiood.
  • Vastutuse suurenemine – Laenamine toob kaasa pikaajalise kohustuse, mis võib mõjutada sinu eelarvet ja finantsolukorda.
  • Võimalik vajadus tagatise järele – Suuremate summade puhul, nagu 20 000 eurot, võivad mõned laenuandjad nõuda tagatist, mis lisab riski vara kaotamise korral, kui maksed jäävad tasumata.

Tüüptingimused

TingimusKirjeldus
Laenusumma20 000 eurot
Intressimäär5% – 20%, sõltuvalt laenu tüübist ja laenutingimustest
Tagasimakseperiood1 – 7 aastat
TagatisVõimalik tagatiseta laen (väikelaen, tarbimislaen) või tagatisega (nt autolaen, tagatislaen)
Lepingu sõlmimise tasu0 – 1,5% laenusummast, sõltuvalt laenuandjast
Igakuine haldustasuTavaliselt 0 – 10 eurot
Väljamakseaeg1 – 5 tööpäeva peale laenulepingu sõlmimist
Ennetähtaegne tagasimakseTavaliselt võimalik, kuid võib kaasneda lisatasu või intressi korrigeerimine
KrediidikontrollVajalik, hinnatakse sinu sissetulekut ja krediidiajalugu
Laenu kasutusotstarveVaba kasutusotstarve või kindel eesmärk (nt auto, kodu renoveerimine)

Korduvad küsimused

Kui suur on 20 000 eurose laenu kuumakse?

20 000 euro suuruse laenu kuumakse sõltub intressimäärast ja tagasimakseperioodi pikkusest. Näiteks, kui intressimäär on 5% ja tagasimakseperiood 5 aastat, oleks kuumakse ligikaudu 751 eurot. Kui intressimäär on 10%, tõuseks kuumakse umbes 848 euroni. Kõrgema, 15% intressimääraga, oleks kuumakse ligikaudu 949 eurot.

Kas maksehäirega on võimalik laenata 20 000 eurot?

Laen maksehäirega on 20 000 euro taotlemisel keerulisem kuid mitte võimatu. Meie soovitame kõigepealt lahendada olemasolevad maksehäired. Kui sul on maksehäired võib laenu saamine olla kõrgemate intresside ja rangemate tingimustega.

Kas 20 000 eurost laenu on võimalik saada tagatiseta?

Tagatiseta laen summas 20 000 eurot on lihtsam saada isikul kellel on stabiilne sissetulek ja hea krediidiajalugu. Kui sul on regulaarne sissetulek näiteks palgatulu või ettevõtlustulu ja sul ei ole maksehäireid on suurem tõenäosus saada tagatiseta laenu.