Krediidikonto

Krediidikonto pakub klientidele paindlikku lahendust, võimaldades neil kasutada teatud krediidilimiiti vastavalt vajadusele, ilma et peaks iga kord uut laenu taotlema.

Laenusumma:

Intressid alates 0%

Krediidikontod

Ferratum

Ferratum on üks võimalus krediidikonto avamiseks, pakkudes laenulimiiti 100 – 5000€ vahemikus. Laenutähtaeg on 3 kuni 60 kuud ning krediidi kulukuse määr (KKM) ulatub 26,85%-45,93% aastas. Ferratum eristub sellega, et esimese 30 päeva jooksul on intress 0%, laenutasu on ainult 1 euro. Samuti pole lepingutasu.

Olulised punktid:

  • Pakutavad teenused: Krediidikonto, laenulimiit, kiirlaen
  • Nõuded: Vanus 18+, Eesti elanikkond
  • Laenu näide: Kui laenusumma on 2000€ ja periood 12 kuud, on krediidi kulukuse määr 38,398%. Kokku maksate 2415,98€, lepingutasu 0€.

Credit24

Credit24 pakub krediidikontot summas 50 – 10000€, perioodiks 3 kuni 60 kuud ning krediidi kulukuse määr on vahemikus 27,24%-57,98%. Üheks eriti heaks pakkumiseks on 3000€ krediidikonto, mille intressimäär on 0%. Credit24 annab ka võimaluse võita 1000€ kodu remondiks ja sisustamiseks. Lepingutasu on 0€.

Olulised punktid:

  • Pakutavad teenused: Krediidikonto, remondilaen, väikelaen
  • Nõuded: Vanus 18+
  • Laenu näide: 1000€ laenusumma ja 12 kuu pikkuse perioodi puhul krediidi kulukuse määr 27,24%, maksimaalne KKM on 57,98%. Kokku maksate 1135€, intressimäär on 24%, lepingutasu 0€.

Mis on Krediidikonto?

Krediidikonto pakub klientidele paindlikku lahendust, võimaldades neil kasutada teatud krediidilimiiti vastavalt vajadusele, ilma et peaks iga kord uut laenu taotlema. Virtuaalne krediitkaart annab võimaluse teha makseid ilma füüsilise plastkaardita. Krediidikonto avamisel määratakse kasutajale kindel limiit, ja intresse makstakse vaid kasutatud summa pealt. Konto avamine on üldjuhul tasuta.

Plussid

Paindlikkus: Krediidikonto annab võimaluse otsustada, kui palju raha vaja läheb ja millal seda kasutada.

Madalad kulud: Intressi makstakse ainult kasutatud summa pealt, mitte kogu krediidilimiidi järgi.

Korduv kasutamine: Krediidikonto jääki saab uuesti kasutada ilma lisa taotluseta, mis säästab aega ja vaeva.

Ööpäevaringsed väljamaksed: Raha saad kätte igal ajal, ka öösel ja nädalavahetusel.

Miinused

Intressimäärad: Krediidikontodel on tihti kõrgemad intressimäärad võrreldes teiste laenutoodetega.

Kiusatus kulutada: Raha kergesti kättesaadavus võib tõsta tarbetute kulutuste riski.

Tasude kogunemine: Jälgimata oma jääki ja kulutusi, võivad koguneda intressid ja erinevad tasud nagu haldustasu, lepingutasu ja viivised.

Maksehäired: Kontohaldustasu või maksegraafiku eiramine võib viia võlgnevusteni.

Lepingutasud: Lisanduvad lepingu sõlmimise tasu ja muud kulud võivad kokku moodustada suure summa.

Kuupäevad nagu maksepäev* ja puhkus ning maksehäired võivad mõjutada maksepuhkus ja laenuperioodid.

Mida tähendab krediidikonto?

Krediidikonto on virtuaalne konto, millele on määratud kindel krediidilimiit. Kasutajad saavad sellest summast vajaduse korral raha võtta, makstes intressi ainult kasutatud summa pealt.

Kuidas toimub laenu taotlemise protsess?

Laen ja selle taotlemine on lihtne ja kiire. Tavaliselt saab taotluse esitada iseteeninduses, kasutades Smart-ID või Mobiil-ID. Otsus tehakse enamasti kohe ja raha kantakse kiiresti pangakontole.

Mis juhtub, kui mul on raskusi tagasimaksetega?

Kui maksed jäävad tegemata, võib see mõjutada maksevõimet ja krediidiskoori. Oluline on viivitamatult võtta ühendust klienditeenindusega, et leida lahendus.

Kas krediidikontodel on peidetud tasud?

Krediidikontodele ei ole tavaliselt peidetud tasusid, kuid enne lepingu sõlmimist tasub hoolikalt läbi lugeda intressimäärad ja muud kulud, et vältida ootamatusi.

Русский: кредитный счет